La millor informació del ValènciaCF en valencià

Peter Lim decideix ficar a Kiat Lim al davant de TMG
,

Peter Lim decideix ficar a Kiat Lim al davant de TMG

COMPARTIR

-->

En el mes d’agost, amb el mercat de fitxtages obert, Peter Lim va prendre la decisió de canviar tota l’estructura del club. D’eixa forma, persones que abans eren de confiança per a ell com Sean Bai, Joey Lim o Teo Swee Wei van ser acomiadats. 

D’altra banda, entraven a escensa Lay Hoon, actual presidenta del València CF, i Kiat Lim. El fill de Peter Lim està ocupant un càrrec de conseller. Per tant, el màxim accionista del València ha ficat a una persona de la seua total confiança dins del club, ja que vol estar pendent de tot allò que passa. 

No obstant això, esta no és l’única responsabilitat que l’ha clavat Peter Lim. Segons ha informat el diari València Plaza, Lim ha ficat a Kiat Lim al davant de Thomson Medical Group. Esta és l’empresa més important de Peter Lim, en la qual és el màxim accionista amb un 90% de les accions. 

Una empresa important per a Lim

L’any passat, l’empresa sanitària va acabar l’exercici econòmic amb grans notícies. Després d’un any de pèrdues, ha sigut capaç de traure un gran marge de benefici. , Thomson Medical Group, empresa en la qual Peter Lim és el màxim accionista, ha recuperat este 2021 588 milions en borsa.

L’empresa de material sanitari va concloure l’any capitalitzant un total de 1.450 milions. La qual cosa suposa una gran diferència amb l’exercici de 2020, en el que va capitalitzar 862 milions. L’empresa de Peter Lim s’ha revalorat en un 68,24%. Per tant, la situació econòmica del màxim accionista del València CF ha millorat.

Kiat continuarà a Singapur

Mentrestant, tot fa indicar que Kiat Lim continuarà treballant a Singapur i que no el veurem freqüentment per València. El conseller del club també té altres càrrecs en diferents empreses del seu pare i Lim prefereix que estiga al país asiàtic per a poder controlar-ho tot de la millora manera possible.