Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Otamendi està en el mercat: les ofertes que té i la voluntat del futbolista

Per Alex Alfaro · 26 Desembre, 2022

Després d’un Mundial intens, el futbol va prenent el seu curs de nou i per als campions del món no és diferent. En el que ha suposat un torneig que obri portes per a molts dels joves que ha utilitzat Lionel Scaloni a Qatar, per a uns altres més veterans també pot servir per a fer els últims passos en les seues carreres. Un dels casos és el de Nicolás Otamendi, que finalitza contracte al juny de 2023 i encara no es coneix quin serà el seu futur a nivell de clubs.

Informa Fabrizio Romano que el central argentí del Benfica té una porta oberta en l’equip portugués. Pel que sembla, el club de Lisboa voldria renovar al defensa de 34 anys per dos temporades més. No obstant això, les negociacions entre club i futbolista no han avançat i podrien estar “estancades”

No obstant això, Otamendi vol seguir a Europa i no fer el pas cap a suramèrica, com s’havia anunciat dies arrere. Malgrat l’interés de River Plate, que és real i estaria disposat al fet que Otamendi tornara al seu país natal, de moment els plans del futbolista no passen en cap moment per ací.