Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Ofensiva del València per Nahitan Nández

Per Blanquinegres · 05 Gener, 2023

El València ha realitzat en les últimes hores una ofensiva per a intentar tancar el fitxatge de Nahitán Nández. No obstant això, és una operació complicada i encara hi ha molt de camí per recórrer perquè el futbolista que ara mateix milita en la Sèrie B puga fitxar per el València

Segons ha informat Onda Cero València, el futbolista vol fitxar pel València i és una de les seues principals opcions. No obstant això, el seu fitxatge pel Cagliari va costar ni més ni menys que 16 milions d’euros i la seua arribada no serà senzill. Des del club de Mestalla hi ha cert optimisme en l’operació i és un dels noms que estan treballant. És un perfil que a Gattuso li agrada i vol que les operacions es puguen tancar en els pròxims dies.

El director esportiu del Cagliari ha parlat en roda de premsa sobre la possible eixida de Nahitán Nández al llarg d’este mercat d’hivern. Cal recordar que fa una setmana el seu agent, Pablo Betancur, va reconéixer en una entrevista que Gattuso i Corona li havien cridat per a preguntar per Nahitán. Una informació que va ser confirmada per Gattuso uns dies després: “És veritat. Vam parlar amb els seus agents fa uns mesos. No sols amb Nández, sinó amb més. Hem de mirar números i tot, que és problema del club i no meu. Hem de mirar una solució”

Parla el director esportiu del Cagliari

Nereo Bonato, director esportiu del Caglieri, va deixar oberta la possibilitat que Nahitan poguera eixir en el mercat d’hivern: “Estem treballant en la construcció d’un grup que puga ser continuista. No retenim a ningú per la força. Volem gent motivada, amb sentit de pertinença. Respecte a Nández, com a empresa no hem rebut cap consulta oficial . Nández és un jugador important i la seua eixida hauria de representar un retorn econòmic important que es puga reinvertir. Però fins ara no hem rebut res”