+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Nuno: “Hui és una prova per millorar i créixer”

Per Blanquinegres · 13 Març, 2015

Valoració del partit després del 90 minuts “En nivell general hem fet un bon partit, de menys a més. Al principi li hem permitit minuts de possessió, però crec que a tots el nivell hem fet un bon partit, amb opcions d’haver pogut fer més gols”. El tècnic blanquinegre afegia que “l’equip ha tingut molt de mèrit, després de fer el 2-0, el grup ha continuat fent una pressió molt forta”.

Mestalla, altra volta ens ha ajudat molt, amb la presencia de més de 47000 aficionats. Un aspecte que de nou Nuno no ha volgut deixar passar.

L’entrenador valencianista ha tret a la roda de premsa l’aspecte de ‘l’eficàcia’. “En estos moments l’eficàcia esta fent reflectir que arriben al final dels partits encara oberts i tancant-los  de forma brillant”. Fent referencia en que a principi de temporada fèiem el treball als primers minuts.

Parlant sobre els homes que ha de portar el pes dels gols Nuno ha dit que “hem tingut moltes ocasions. Estic plenament convençut que els gols acabaran arribant. Estic molt content per el treball d’Álvaro, i parle d’ell perquè hui ell ha merescut el gol”. Sobre un dels golejadors de la nit, Alcácer; “Paco cada dia esta millor, però no hem volgut condicionar el seu cansament, consensuant els seus minuts per al partit de hui”.

“Demà comença el treball de cara al partit de la setmana que ve”, davant l’Elx.

Finalitzant el tècnic de Santo Tomé ha dit respecte les paraules del tècnic visitant que “el València està en procés de créixer jo respecte l’opinió de Víctor Fernández. Hui és una prova per millorar i créixer”.