ACTUALITAT  

Novetats sobre Jesús Vázquez i la seua tornada als terrenys de joc

Per Alejandro Fernandez · 08 Novembre, 2023

Rubén Baraja suma una bona notícia per a afrontar el pròxim partit de lliga. L’entrenador valencianista compta amb la recuperació i volta al treball normal amb la resta de companys de Jesús Vázquez, segons ha informat Nacho Sanchís en Relevo. Jesús Vázquez ha deixat arrere els problemes que li han deixat fora de les convocatòries durant aquests mesos i es troba a la disposició de Baraja.

El lateral esquerre del València porta dues setmanes entrenant amb el grup i aquesta setmana ha recuperat les bones sensacions. Jesús Vázquez ha deixat arrere el treball amb els fisios, readaptadors i la rehabilitació. El camí per a la seua volta ha sigut lent, de diversos mesos, i ha servit perquè el futbolista oblidara per complet el problema neuromotor.

Encara no té una data de tornada, però ell es troba en perfecte estat i vol estar disponible per al Real Madrid – València d’aquest dissabte en el Santiago Bernabéu. Rubén Baraja, de moment, no ha pres una decisió sobre aquest tema, però donades les baixes que suma l’equip, l’entrenador valencianista podria tornar a ficar a Jesús Vázquez en una convocatòria.

El jugador s’ha marcat els seus terminis i la seua volta arriba quan ell ha considerat que es troba en un estat òptim. Baraja podria no convocar-ho per al partit contra el Real Madrid i incorporar-lo després de l’aturada, per al partit contra el Celta de Vigo a Mestalla. Jesús Vázquez vol tornar aquesta jornada, però l’entrenador podria marcar altres terminis.

Jesús Vázquez va entendre a la perfecció els temps que havia de marcar-se per a poder sentir-se futbolista de nou i tornar als terrenys de joc, i ara ell sent que està en molt bon estat físic i mental. La seua volta és molt important per a l’equip, ja que arriba en un moment en el qual hi ha diversos lesionats que provoquen que la plantilla siga més curta, i quan recuperar un efectiu és crucial.