Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Novetats importants respecte al traspàs de Justin Kluivert

Per Alex Alfaro · 10 Gener, 2023

Justin Kluivert va realitzar un gran partit en el partit de Copa disputat dimarts passat davant La Nucia anotant un gol i donant una assistència. Després d’este partit, el jugador holandés porta la quantitat de tres gols i una assistència, la qual cosa li converteix en l’extrem amb més participació directa en gols de la plantilla.

Kluivert va arribar al València en les últimes hores de mercat en forma de cessió amb una opció de compra de 15 milions procedent de la Roma. Segons ha informat el periodista Héctor Gómez, esta cessió va costar 200 000 euros a l’entitat valencianista. Una quantitat, que pot ser major a causa de l’existència d’una clàusula per la qual si el jugador juga 25 partits i el club es classifica a Europa, s’hauria de pagar una quantitat de diners a la Roma que rondaria el mig milió d’euros.

Opció de compra

El prestigiós periodista Gianluca Di Marzio ha informat sobre l’acostament entre València i la Roma per a arribar a un acord per al fitxatge de Kluivert. Segons esta informació, únicament quedaria arribar a un acord pel salari del futbolista. No obstant això, no hi ha xifres tancades encara en l’operació. Cal recordar que el jugador finalitza contracte en 2025 i que com a mínim el València hauria de pagar una xifra pròxima als 8 milions d’euros.