Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

+  PRIMER EQUIP  

Mendes i Eugenio López negocien l’eixida d’Otamendi

Per Blanquinegres · 15 Juliol, 2015

Segons apunten diversos mitjans des d’Anglaterra, des d’esta mateixa setmana, Eugenio López, representant apoderat dels interessos de Nicolás Otamendi i Jorge Mendes, nexe d’unió en matèria esportiva del VCF, es troben reunits per tal de trobar la formula més profitosa amb la que poder desbloquejar l’operació eixida de Nico Otamendi, del conjunt blanquinegre cap al Manchester United.

Des del València CF s’ha dit en nombroses ocasions que el preu que trenca el contracte d’Otamendi amb l’entitat del Túria son els 50 milions d’euros que marca el contracte que, al seu dia jugador i Club signaren. Però a falta de 2 setmanes per a que el jugador tinga que regressar a les ordres de Nuno, pareix que cap dels pretendents del central internacional arriben a este xifres ni per casualitat.

És per això que Eugenio López ha demanat audiència amb l’home que porta l’assumpte Otamendi en nom del VCF i tractar de buscar la millor opció que faça al conjunt del Túria, oblidar-se del requisit indispensable i així començar a fer negoci amb l’equip millor posicionat per fer-se amb els drets del futbolista, hui per hui, valencianista. Dins de les diferents opcions que es parlen, trobem la possibilitat d’incloure noms d’altres futbolistes més una quantitat de diners, com podria ser Victor Valdés, Juan Mata o Javier ‘El Chicharito’ Hernández, noms descarts o que conten poc per a Louis Van Gaal de cara a la pròxima temporada.

D’estes reunions hi ha un punt que a l’aficionat de Mestalla pot no arribar a comprendre. Este punt és el de que Mendes, part valencianista a la taula de reunions, accedisca a negociar el preu d’eixida quan el mateix agent de futbolistes i soci de Peter Lim sap de part dels màxim òrgans del Club quines son les condicions que obri les portes d’eixida d’Otamendi.

Sense cap dubte, estem assistint a un nou capítol dins del culebró ‘Hasta que la plata nos separe’. Una història de desamor que va iniciar-se quan el representant, Eugenio López, va dir que Otamendi no tornaria a vestir mai més la camiseta del VCF si arribava una oferta bona i que setmanes més tard, a la concentració d’Argentina a la Copa Amèrica, el mateix protagonista va confirmar eixa voluntat.

Ara mateix el jugador es troba disfrutant de les seues vacances junt als seus a sa casa d’Argentina i si no es produeix un canvi de postures, Nico hauria de regressar el pròxim 26 a les ordres de Nuno. Una possibilitat que, tot i que no és la voluntat del jugador, acataria com a bon professional.