Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Maxi Gómez no juga ni un minut amb Uruguai

Per Josep Prats · 22 Juny, 2021

Maxi Gómez s’ha quedat, per segon partit consecutiu, fora de la convocatòria de la selecció d’Uruguai, qui va empatar a un davant la selecció de Xile. Així doncs, la ‘charrua’ s’estrena en la competició després de la derrota en el primer partit davant l’Argentina.

Després de superar el covid, el davanter valencianista va viatjar des de la capital del Túria a Montevideo per a unir-se a la selecció uruguaiana. És un dels jugadors pels quals el VCF escoltarà ofertes i la Copa Amèrica sempre és un bon escenari per a mostrar-lo, però de moment, no ha jugat ni un minut.

Davant Argentina ja es va quedar fora de la convocatòria, i esta matinada davant Xile, ha passat el mateix. El jugador està en perfectes condicions per a jugar, però el seu seleccionador no ho veu així.

No ha sigut el seu millor any

El davanter no ha viscut el seu millor any amb la samarreta valencianista. Des que va arribar al VCF fa dos estius, sols ha fet 17 gols en dos temporades, per tant, ha deixat molt que desitjar.

Queden per amortitzar 18 milions del seu fitxatge, aleshores, a partir d’eixa xifra, el conjunt de Mestalla començarà a escoltar ofertes, encara que esperen ingressar més diners.