ACTUALITAT  

Solidaritat a Mestalla: El València recolza a Jaume Doménech després de la seua greu lesió

Per Mauro Pérez · 13 Maig, 2024

En un emotiu gest de solidaritat, els companys de Jaume Doménech, porter del València, van mostrar el seu suport en l’últim partit enfront del Rayo Vallecano a Mestalla. Doménech, qui va patir una greu lesió la setmana passada durant l’enfrontament contra l’Esportiu Alabés, ha sigut sotmés a una intervenció quirúrgica per a reparar el tendó del recte femoral del cuádriceps de la seua cama dreta.

Ignacio Muñoz, el mateix cirurgià que va tractar la seua lesió de genoll en 2022, va dur a terme l’operació, que marca l’inici d’un període de recuperació estimat en tres mesos. No obstant això, la incertesa envolta la porteria del València de cara a la pròxima temporada, ja que tant Cristian Rivero com Giorgi Mamardashvili estan davant situacions contractuals i esportives que podrien afectar la seua continuïtat en el club.

Mentrestant, el gest dels jugadors del València en l’últim partit, on van posar amb una camiseta blanca amb el missatge “Ànim Jaume”, mostra el suport indestructible cap al seu company en moments difícils, demostrant així que són una família, tant dins com fora del camp. Encara que Doménech es troba a casa en ple procés de recuperació, l’afecte i la solidaritat dels seus companys l’acompanyen en este període d’absència en el terreny de joc. Molts dels jugadors, ja van mostrar el seu afecte amb missatges per xarxes socials.