ACTUALITAT  

El Parque de los Príncipes s’acomiada de Carlos Soler

Per Mauro Pérez · 13 Maig, 2024

Carlos Soler,jugador del Paris Saint-Germain, va disputar el seu últim partit al Parc dels Prínceps, este diumenge enfront del Toulouse. La jornada, que va marcar el final d’una etapa significativa en la carrera del jugador, va estar envoltat d’homenatges i mostres de reconeixement per part de companys, aficionats i rivals per igual.

Soler, qui ha sigut un pilar fonamental en el centre del camp del València durant diversos anys, es va acomiadar del Parc dels Prínceps amb la determinació i el professionalisme que el caracteritzen. Malgrat la transcendència del moment, el migcampista es va mantindre enfocat en el joc, demostrant la seua habilitat i lliurament en cada minut que va estar en el terreny de joc, malgrat la derrota 1-3 contra el Toulouse.

Carlos Soler deixarà este estiu el PSG, amb uns números no molt bons, deixant entreveure la falta de confiança per part del staff tècnic, on ha signat un total de 48 partits en la Ligue 1 des que va arribar a terres franceses, collint tan sols 4 gols i 5 assistències en la seua etapa parisina. També en el seu palmarés en club parisenc, ha aconseguit dos títols de la Ligue 1 consecutiu, en la temporada 22/23 i 23/24,i una supercopa de França esta mateixa temporada

Malgrat tindre contracte fins al 30 de juny de 2027, tot fa indicar que Carlos Soler serà jugador de moneda de canvi per al club parisenc en este mercat de fitxatges. Al seu torn, el valor de mercat de Soler ha anat decaient amb el pas de les temporades situant-se hui dia en 20 milions d’euros.