ACTUALITAT  

Rubén Baraja respecta la proposta de buidar Mestalla: “L’afició és lliure de decidir”

Per Mauro Pérez · 13 Maig, 2024

Després de l’anunci de la proposta de Libertat VCF de buidar Mestalla en el pròxim partit contra el Girona FC, Rubén Baraja, entrenador del València, ha expressat la seua opinió sobre este tema durant la roda de premsa posterior a l’empat contra el Rayo Vallecano.

Baraja, ha manifestat el seu desig que la situació fora diferent per a mantindre la comunió amb l’afició en l’últim partit a Mestalla. Va reconéixer el suport constant que l’equip ha rebut des del principi de la temporada, malgrat les dificultats i les responsabilitats assumides pels jugadors.

L’entrenador del València va destacar que respecta la decisió de l’afició de buidar l’estadi, afirmant que és lliure de fer el que crega necessari. La seua declaració va ser la següent: “Respecte la seua decisió com consideren oportú. M’agradaria sentir-los com sempre, però ja veurem què succeeix”.

La proposta de buidar Mestalla sorgeix com una crida de Libertat VCF als aficionats, instant-los a enfocar-se en la lluita per la supervivència del club. En les seues xarxes socials, el grup va expressar el seu reconeixement a l’esforç de l’equip tècnic i els jugadors, però va subratllar la necessitat de fer sacrificis per a defensar al club contra els qui el perjudiquen. Este és el missatge que van publicar en xarxes socials: “Són els nostres. I la seua voluntat de superar adversitats és admirable. El dia del Girona, haurem d’enfocar-nos en la lluita per la supervivència del club. Buidar Mestalla és una decisió difícil? Per descomptat. Però és evident que no guanyarem aquesta lluita contra qui destrossa el nostre club prenent decisions còmodes. El compromís, l’amor i la defensa del nostre club es demostra fent sacrificis que per descomptat, fan mal

La decisió de buidar l’estadi es presenta com una mesura difícil, però necessària en la lluita contra aquells que estan danyant al club. La proposta convida als aficionats a demostrar el seu compromís i amor pel València CF mitjançant sacrificis que, encara que dolorosos, són vistos com una mostra de defensa del club.