ACTUALITAT  

Marcelino confessa en roda de premsa el seu retrobament amb Parejo

Per Alejandro Fernandez · 14 Novembre, 2023

Marcelino García Toral ha sigut presentat com a nou entrenador del Vila-real durant el matí de hui. El que fora entrenador del València de 2017 a 2019 i aconseguira una Copa del Rei amb el conjunt valencianista ha tornat a signar pel club presidit per Fernando Roig.

En la presentació, Marcelino ha comentat el seu retrobament amb Dani Parejo, les condicions que ha posat per a la seua tornada al Vila-real després de 7 anys, el seu cos tècnic, i s’ha mostrat emocionat.

Després de l’eixida de Parejo i Marcelino del València, el futbol els dona una segona oportunitat i tornaran a compartir equip, aquesta vegada al Vila-real. “Quasi no l’he vist. Els futbolistes rendeixen en funció de la seua capacitat. Nosaltres podem ajudar-los posant-los les eines adequades. Dani Parejo sap que tindrà el nostre suport com la resta i la nostra exigència”, ha explicat Marcelino sobre el seu retrobament amb Parejo.

A més, el cos tècnic que conformarà en el club groguet és el mateix que va estar amb Marcelino al València. Rubén Uría serà el segon entrenador, Ismael Fernández preparador físic, Sergio García preparador assistent, Bruno Uría i Pablo Manzanet els analistes, i Alberto Torres el readaptador físic.

Marcelino ha reconegut en roda de premsa que no ha exigit una sèrie de condicions, com fitxar en el mercat hivernal, per a la seua tornada a la banqueta del Vila-real. “Ens coneixem prou per a fer aquest tipus de comentaris. Si els haguera fets o haguera insistit en això, haurien triat un altre entrenador”, ha confessat Marcelino en referència a la condició de que arribaren nous reforços al gener per a tornar a l’equip.

El nou entrenador de l’equip castellonenc ha reconegut que no és cap salvador i que tampoc realitza miracles, però que es posarà “a treballar des d’ara mateix” per a “aconseguir els resultats i tornar a gaudir” des de “la màxima honradesa”.