Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mamardashvili continua fent passos cap avant

Per Alejandro Fernandez · 12 Gener, 2023

El València està eliminat de la Supercopa d’Espanya després d’haver perdut en els penals enfront del Real Madrid, però l’equip pot traure coses positives després de lluitar de tu a tu amb les baixes amb les quals arribava a l’encontre. La bona notícia és la consolidació i els passos cap avant que està donant el porter valencianista, Giorgi Mamardashvili, qui va salvar d’encaixar gol en diverses ocasions a l’equip.

El portera va tindre un mà a mà contra el jugador brasiler del Real Madrid, Vinícius Júnior, en el minut 96 de partit, que va servir per a donar-li vida al València i portar l’encontre a la pròrroga. Mamardashvili li va tapar totes la vies possibles a Vinícius, qui no va tindre possibilitat de trobar un lloc en la porteria. Al final de la segona part de la pròrroga, Toni Kroos va intentar un tir des de fora de l’àrea i Mamardashvili va haver de volar per a detindre el tir i mantindre amb possibilitats al València.

Mamardashvili està fent una gran temporada en l’equip valencianista, però té una assignatura pendent en la porteria, els penals. L’aspecte dels tirs des dels onze metres no el té molt treballat, i així es reflecteix en les dades. Des que està al València, a Mamardashvili li han tirat 16 penals i no ha parat cap, 15 van ser gol i 1 va ser directament fora. És una faceta del joc que no se li dona bé, que no controla i que ha de continuar treballant en el futur el porter georgià de 22 anys.