Pèssima jornada per als valencianistes en l’Eurocopa

Per Gerard Gálvez · 21 Juny, 2021

La segona jornada de l’Eurocopa també ha arribat a la seua fi. Els grups comencen a definir-se i a tancar-se per a saber quines seleccions passaran de ronda. En aquesta segona jornada, els quatre jugadors del València van tornar a tindre una decebedora actuació, on sol Wass va ser capaç de sumar minuts. A més, cap dels quatre va poder guanyar el seu partit.

Wass va perdre davant Bèlgica

La selecció danesa va perdre davant la favorita del grup, Bèlgica, i es compliquen les opcions de classificació per als huitens de final. Daniel Wass va jugar en la posició de carriler dret en una defensa de cinc, ajudant al centre del camp en diverses fases del joc. En el minut 61 va ser substituït i Dinamarca haurà de guanyar a Rússia en l’última jornada per a intentar passar de ronda.

La resta ni van jugar

Denis Cheryshev, Gonçalo Guedes i José Luís Gayà no van disputar cap minut en les seues respectives seleccions. El rus Cheryshev ni tan sols va saltar a calfar en un partit on Rússia va véncer (1-0) a Finlàndia i acostava la classificació a la següent ronda. Gonçalo Guedes va estar convocat en el partit entre Portugal i Alemanya, però, malgrat que el seu equip va perdre, no va jugar tampoc ni un minut. Fernando Santos va buscar alternatives en atac, però el portugués del València no va ser una d’elles.

Finalment, José Luís Gayà es va tornar a quedar en la banqueta en un nou empat de la selecció espanyola, aquesta vegada davant Polònia. Luís Enrique va tornar a posar a Jordi Alba, qui va ser elegit el millor jugador del partit. Pel que sembla, Luís Enrique continuarà apostant pel del Barcelona, per la qual cosa Gayà haurà de continuar esperant l’oportunitat.