Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Madrid – València: Com i on veure el partit

Per Alex Alfaro · 10 Gener, 2023

La Supercopa d’Espanya arranca este dimecres 11 de gener i conclourà diumenge que ve 15 de gener, dia en què es disputarà la final pel primer títol de 2023. Enguany, l’RFEF ha designat Riad (l’Aràbia Saudita) com a seu de la competició. L’estadi encarregat d’albergar tota la competició serà el King Fahd. Respecte al format, la Supercopa repetirà el mateix que els últims anys. Primer es disputaran les dos semifinals i, posteriorment, la final per a coronar al campió de l’edició d’enguany.

Les dos eliminatòries es jugaran a partit únic. En cas d’empat, primer hi haurà una pròrroga de 30 minuts, amb dos parts de 15 minuts. En cas que finalitze la pròrroga amb empat, el partit es decidirà amb una tanda penals. Pel que fa als equips participants en la Supercopa d’Espanya, el Reial Madrid participarà per haver guanyat LaLiga Santander la temporada passada, mentre que el Barcelona ho farà per ser el segon classificat. Quant al Reial Betis, estarà en la competició per ser el vigent campió de la Copa del Rei. El València per la seua part és el finalista de la Copa. 

A Espanya, la Supercopa d’enguany es podrà veure en directe a través del canal Movistar Supercopa d’Espanya (57), creat específicament per al seguiment de la competició en la plataforma Movistar Plus fins l’any 2025.

Hernández Hernández comptarà amb Estrada Fernández en el VAR per a dirigir el Reial Madrid i València seran els protagonistes d’eixe primer partit de la Supercopa d’Espanya. D’altra banda, la segona semifinal entre FC Barcelona i Betis comptarà amb Del Cerro Grande i amb l’ajuda d’Iglesias Villanueva des del VAR.