Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’opció de Vitao continua viva per a hivern

Per Blanquinegres · 29 Desembre, 2022

Es continuen relacionant jugadors amb l’entitat valencianista i en este cas ha sigut el brasiler Vitao. Segons portalGAZ, un mitjà brasiler, el València estaria interessat en el defensa del Shakthar Donetsk cedit en el Sport Club Internacional de la lliga brasilera.

Després de ser relacionat fa unes setmanes amb el València i malgrat que l’agent del jugador negara els contactes, torna a eixir el seu nom a escena i en este cas el mitjà informa que podria ser el primer reforç del club valencianista en el mercat hivernal. A pesar de no donar res per definitiu per una possible oferta condicionada al contracte acordat amb el club ucraïnés, es creu que acabarà sent jugador del València.

En esta última temporada al Brasil, el central de 22 anys ha disputat 38 partits, 31 en lliga, anotant 2 gols. La seua participació va ajudar a que el seu equip acabara en segona posició en la recentment acabada Sèrie A del Brasil. A més, compta amb experiència en competicions europees amb el Shakthar jugant 4 partits en fase de grups de Champions League i altres 4 en fases prèvies.

El jugador brasiler té contracte de cessió fins a juny de 2023 amb Internacional. En canvi, el seu contracte amb el Shakthar Donetsk té de duració fins a juny de 2024. Pel que, si el València vol que el jugador s’incorpore en este mercat d’hivern, com informa portalGAZ, hauria de tindre en compte el contracte de cessió que té en vigor.

El València sembla que s’està movent pel mercat a la recerca de reforços que puguen millorar la plantilla de cara a la segona part de la temporada.