Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

L’interés del València per Amallah ve de molt enrere

Per Joan Marc García · 02 Agost, 2023

El València té pactat l’acord perquè Selim Amallah arribe cedit aquesta temporada, però només se l’emportarà si el Valladolid accepta incloure una opció de compra a final de la temporada 2023-24. Cal recordar que el migcampista marroquí té una clàusula deslliuradora per a este curs.

Amb el Valladolid en Segona divisió, l’equip que iguale la fitxa que percep en el club val·lisoletà, es pot emportar a l’internacional del Marroc. Però en cas que el Valladolid puge a Primera al juny de 2024, el jugador ha de tornar a la disciplina albivioleta.

A més, Marcos André ja li ha donat el ‘sí que vull’ al Reial Valladolid per a marxar-se cedit esta temporada i jugar en el club del qual va eixir rumb a Mestalla fa dos anys previ pagament de 9 milions d’euros. La cessió del davanter brasiler formaria part de l’operació Amallah, ja que els dos futbolistes intercanviarien destins.

Amallah, boig per anar a un València bloquejat pel Fair Play

El futbolista marroquí vol anar al València. Però de moment, hi ha un bloqueig per la situació del València pel que fa a l’espai de Fair Play. Ara mateix el club de Mestalla ha d’elegir si és millor un davanter que un migcampista… o que un extrem. Qüestió de prioritats per ajustar plantilla i pressupost.

A més, segons ha informat Marca, el futbolista marroquí fa molt de temps que està a l’agenda per reforçar al València. Fins i tot quan era un ‘desconegut’ i militava a la lliga belga al Standard de Lieja.

Segons la citada font, Miguel Ángel Corona, fa anys que a la carpeta compta amb un informe del jugador, però les circumstàncies en el futbol no van permetre la incorporació d’Amallah. Però ara el València vol fer el pas, i ara sí, el club de Mestalla ha trucat a Amallah, i aquest no vol perdre aquest tren.