Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’ exjugador del València que ha fitxat per Ibai en la Kings League

Per Blanquinegres · 28 Desembre, 2022

Ibai Llanos ja té el seu equip per a la Kings League que donarà començament este 1 de gener i que enfrontarà a 12 equips presidits per streamers i exfutbolistes. La competició ideada per Gerard Piqué va celebrar el seu primer Draft el passat 27 de desembre i els presidents van poder triar als jugadors que formaven el Draft. Un total de 170 jugadors es van jugar la classificació i només 120 el van aconseguir en un Draft que va tindre polèmica.

Tal com ha rescatat el periodista Paco Polit, un d’eixos futbolistes triats és Álvaro Pons. Un jugador que va estar en l’Acadèmia del València en la generació de Ferrán Torres, Guillamón o Abel Ruíz. És un jugador de la Generació del 2000. Després del seu pas pel València, va passar per les files de la Patacona, el Llevant com a Juvenil i va arribar fins i tot a debutar en el filial de la mà de Paco López.

No obstant això, la seua carrera es va veure frenada per una forta lesió en la cadera, no obstant això no va parar la seua relació la pilota. Durant estos últims anys ha sigut responsable de captació del Patacona.