Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  SOCIAL  

L’espectacular evolució del preu dels abonaments en l’era Lim

Per Alex Alfaro · 16 Juny, 2021

Una de les grans incògnites d’aquest estiu és què passarà amb els abonaments de la pròxima temporada. És per això, que després de les últimes polèmiques generades per Anil Murthy amb la possible pujada dels preus, hem decidit analitzar com ha variat el preu dels abonaments des de l’arribada de Peter Lim a València

#Tornem

Lim va comprar la majoria accionarial el 24 d’octubre de 2014, per la qual cosa l’última campanya on els preus van estar allunyats dels interessos del magnat singapurense va ser la 14/15. En aquells dies el preu en tribuna era de 1375, en numerada coberta 8 era de 480 i en Gol Xicotet alt de 200€.

Aquest any l’equip acabaria com a 4t classificat, i la veritat és que els preus eren molt competitius. El Sevilla per exemple en aquell moment tenia l’abonament més barat en 240€, mentre que el més car se situava en 1000€


3 anys sense variació important de preu

Malgrat la quarta plaça amb Nuno, en la 15/15 no van variar els preus. Ja en 2016 el València va treure l’abonament més barat de la història (150€ en la Cuva Nord). A més, aquell any també va passar a la història a causa de l’expulsió dels majors de 30 anys.

En la 17/18, a causa de 2 anys d’acudits (Pako Ayestarán, Gary Neville i cia), el València va estar obligat a dur a terme una reducció signficativa dels preus. L’objectiu era millorar la tendència a la baixa de l’afluència del respectable a Mestalla.

Anil Murthy arriba a Mestalla

Anil Murthy sempre va tenir una increïble habilitat per a posar-se en el costat de l’aficionat (que s’antenga la ironia). Impulsat pels grans resultats de la M&M, es va aventurar amb la pujada més gran de la història del preu dels abonaments. El seient en el gol xicotet alt va passar de costar 200€ a costar 240.

Per a culminar l’operació, en l’última campanya el preu en el gol xicotet va ascendir als 265, mentre que en tribuna central va arribar als 1476. Això representa una diferència del 32%.

Abans realitzàvem la comparació amb el Sevilla. Malgrat els bons resultats i del treball ben fet en Nervión, únicament han encarit 10 euros la passada. Els efectes de no tenir a Anil Murthy com a president.

Incògnita COVID

Tots els aficionats es troben davant l’espera de saber si l’any que ve podran accedir als seus respectius estadis. L’objectiu del Govern és clar, arribar al 70% de la població immunitzada a l’estiu. Veurem si això serà suficient perquè Mestalla torne a rugir com en els seus millors temps