+  FITXATGES  

Les urgències per al VCF són reforçar porteria, centre del camp i bandes

Per Pere Alapont · 05 Juny, 2015

El ball de noms de jugadors futuribles per al València ha sigut una constant des que començara el mes de juny i durant els últims dies han sonat porters, migcampistes i davanters. La pròxima setmana tornaran entrenador i direcció esportiva al treball i serà aleshores quan comence a treballar-se de valent en reforçar l’equip.

Per a suplir a Diego Alves mentre aquest estiga lesionat han eixit a relluir noms com Keylor Navas, Casilla, Rulli… però finalment han quedat en res i l’aposta que ha pres força al remat és la de Roberto, que eixirà de l’Olympiacos sí o sí.

El centre del camp també va a ser reforçat durant el mercat d’estiu que acaba d’iniciar-se, ja que Nuno vol disposar de 5 jugadors en eixa possició, i de moment té a Parejo, André, Enzo i Javi Fuego (Filipe Augusto ho té difícil). El del migcampista del Marsella Imbula pot ser el nom que es pose damunt la taula i pel qual es vaja a lluitar per a incorporar a les files del conjunt dirigit per Nuno Espírito Santo. És un jugador del perfil d’Enzo Pérez, molt físic i que pot arribar a jugar d’interior.

A Rufete i Nuno també els interessaria un jugador de banda, ja que la pròxima temporada es pressuposa llarga i carregada si s’entra en Champions definitivament a través de la prèvia. Piatti i Feghouli, que han de ser renovats en breu, compten amb la col·laboració en banda de De Paul i Rodrigo Moreno, però estaria buscant-se un jugador que complemente el ventall d’extrems. Ha sonat Bakkali, belga de 19 anys que va a eixir del PSV, però la seua joventut implicaria un fitxatge acompanyat d’una cessió immediata.

Només es porten 5 dies de juny i el mercat de traspassos es tanca el 31 d’agost, però la intensa setmana i la càrrega de noms que s’han fet públics fan parèixer que l’estiu estiga tocant a la seua fi. Res més lluny de la realitat, afortunadament.