Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Les opcions de Samu Lino i Riquelme perden força

Per Joan Marc García · 02 Agost, 2023

Les bandes són una de les posicions que ara mateix es troben pitjor cobertes en l’equip de Rubén Baraja i que es necessiten amb major urgència reforçar. És per això que el València porta treballant des de fa mesos en la figura de Sergi Canós.

No obstant això, no ha sigut ni molt menys l’únic nom que han treballat al llarg de les últimes setmanes. Sense anar més lluny, la direcció esportiva va realitzar un contacte amb l’Atlètic de Madrid per a mostrar la seua predisposició al fet que Lino tornara cedit aquesta temporada a Mestalla.

Però Samu Lino no és l’únic jugador de l’Atleti de Madrid per qui el València ha mostrat interés, ja que el club de Mestalla hauria tamptejat l’opció que el jove Rodrigo Riquelme, cedit la passada temporada al Girona, poguera arribar a Mestalla de la mateixa forma que Samuel Lino: una cessió simple.

No obstant això, com ja va informar Blanquinegres, el futbolista brasiler va rebutjar tornar al València:“Pel meu cap no passa una altra cosa que quedar-me ací. Vull estar ací. Vull jugar ací. Vull fer la meua història ací. No pense en ser cedit a un altre club. En el cas que ocórrega no puc fer res. L’única cosa que puc fer és donar el millor de mi on em toque jugar. El meu cap esta ací en l’Atlètic. Estic molt content estos primers dies de pretemporada i espere que siga sempre així, són paraules del propi Samu Lino fa uns dies, i en aquesta línia ja ha contestat que en el cas que haguera d’eixir, el València no seria una opció per a ell.

En un primer moment, l’extrem era una de les opcions que manejava l’Atlètic per a fer caixa, però el futbolista brasiler està convencent el Cholo Simeone per formar part de la plantilla de l’Atleti la pròxima temporada. El mateix ocorre amb Riquelme, a qui el tècnic argentí de l’Atleti té molt en compte per a la pròxima campanya. Per tant, sembla molt difícil que algún dels dos futbolistes juguen al València la pròxima temporada.