ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les intencions de Peter Lim en el mercat d’hivern

Per Alex Alfaro · 11 Octubre, 2023

El València CF ha arribat a la segona aturada de LaLiga, situat en una còmoda novena plaça de la classificació amb 11 punts sumat sobre els 27 disputats i amb la sensació que l’equip és competitiu davant qualsevol rival i és capaç de guanyar a qualsevol, però també de perdre contra qualsevol, com no podia esperar-se d’una altra manera quan es va tancar el mercat de fitxatges l’u de setembre.

El València CF tindrà a ara quinze dies d’entrenaments, on Baraja tornarà a perdre a mitja plantilla pels partits de seleccions i per tant, podrà fer poc treball amb jugadors que necessiten molt per a acoblar-se com Yaremchuk o Amallah, però almenys li servirà per a recuperar pràcticament a tots els lesionats a excepció de Diakhaby i Alberto Marí, que tots dos estaran encara setmanes allunyats dels terrenys de joc.

La secretaria tècnica, sap a la perfecció que no va complir les expectatives de l’entrenador a l’estiu, però ara mateix es troba paralitzada a l’espera d’obtindre llum verda per part de la presidenta, és a dir Lim, per a poder anar movent-se en el mercat per a preparar un mercat de gener que tornarà a ser clau per als objectius dels clubs i que l’any passat, Lim no va voler aprofitar i va provocar que el seu amic Gattuso, hui a Marsella, abandonara el club. De moment, no hi ha llum verda per a fitxar al gener. Més endavant, es veurà.