ACTUALITAT  

Les intenciones del València amb Rafa Mir per al pròxim mercat

Per Alejandro Fernandez · 07 Novembre, 2023

La direcció esportiva del València es troba pensant en el pròxim mercat d’hivern i ja està tantejant als jugadors que podrien arribar per a reforçar la plantilla actual. Rubén Baraja ha demanat a jugadors de perfil ofensiu i per això, Carlos Vicente és un dels quals el València intentarà incorporar durant el mes de gener.

Però Carlos Vicente no és l’únic jugador que la direcció esportiva i el cos tècnic volen portar al València. Rafa Mir vol eixir del Sevilla i el Valencia no tancaria la porta a anar a per ell en el mercat hivernal, segons ha informat Héctor Gómez en Tribuna Deportiva.

El futbolista murcià va voler eixir del Sevilla en busca d’oportunitats i minuts de joc, però el Sevilla li va tancar l’eixida fins a l’últim moment del mercat d’estiu i va haver de quedar-se en les files sevillistes. El paper de Rafa Mir al Sevilla és secundari i no compta molt per a Diego Alonso, qui no alça el vol del club.

Rafa Mir no ha tancat mai la porta al València i sempre ha mostrat el seu afecte i interés per tornar a la que un dia va ser la seua casa, el València CF. L’entitat valencianista vol augmentar el nombre d’efectius en l’atac i veu amb bons ulls apostar pel sevillista.

Amb la volta d’Alberto Marí després de la lesió, Baraja comptarà amb diversos futbolistes de perfil ofensiu, amb Hugo Duro, Diego López i Roman Yaremchuk. L’entrenador valencianista ja va voler a Rafa Mir en el mercat d’hivern, però el Sevilla va bloquejar l’operació per complet, però en el pròxim mercat, el València ho tornarà a intentar.