Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les baixes del Reial Madrid per a enfrontar-se al València en la Supercopa

Per Alex Alfaro · 09 Gener, 2023

El Reial Madrid ha realitzat este matí el seu últim entrenament en Valdebebas abans de viatjar a Riad per a mesurar-se este dimecres al València en la primera semifinal de la Supercopa, a partir de les 20.00 hores. La notícia del matí en el Reial Madrid són les absències d’Alaba i Tchouaméni per a la cita a l’Aràbia Saudita. El club va emetre dos comunicats per a informar que el primer pateix una lesió en el soli dret i el segon en l’esquerre. Tots dos estaran entorn de tres setmanes fora dels terrenys de joc.

D’altra banda, Carvajal i Mariano es van sumar al treball del grup i estaran per a la cita davant el conjunt de Gattuso, mentre qui segueix de baixa per lesió és Odriozola.

Les baixes de Tchouaméni i Àlaba suposen un seriós contratemps per a l’entrenador italià. El migcampista sol ser un fix en l’onze i és probable que siga un dels primers a pagar l’esforç de la Copa del Món després d’aconseguir la final amb França. Àlaba és un altre dels fixos en el centre d’una saga molt discutida en aquesta temporada, encara que no ha participat en la Copa del Món a Doha.