Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’equip italià interessat en Guillamón

Per Alex Alfaro · 13 Agost, 2023

Hugo Guillamón no compta per a Rubén Baraja i una eixida en les setmanes que resten de mercat pot ser la millor opció per al València i el migcampista, que va veure com no va arribar a saltar a la gespa del Sánchez Pizjuán este divendres malgrat sí eixir a calfar durant diversos minuts, i amb el reconvertit Diakhaby per davant a l’hora d’armar una medul·lar de circumstàncies.

La confiança en el ‘6’ valencianista està sota mínims i a Itàlia ja apunten a la Lazio com un dels clubs que caminen després dels seus passos.

Segons informa el diari Il Messaggero, l’entitat romana ha apuntat a Guillamón en la seua llista amb l’objectiu de reforçar el centre del camp de Maurizio Sarri. Això sí, sempre segons la informació del citat mitjà, el València demanaria una quantitat que ronda els 15 milions d’euros. De moment, l’interés de la Lazio no s’eleva a més que això, un seguiment de l’internacional, encara que no és l’únic migcampista que ha rastrejat el club transalpí.

El jove Samuele Ricci, del Torino, també estava en agenda. La Lazio vol reforçar la demarcació abans que arranque la Sèrie el pròxim cap de setmana.