Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’entorn de Javi Gracia no descarta la seua continuïtat

Per Josep Prats · 23 Març, 2021

Javi Gracia va posar el seu càrrec a disposició del club en el mes d’octubre, després que acabara el mercat de fitxatges d’estiu i el conjunt de Mestalla no fera cap incorporació, sumades a les nou eixides de jugadors, deixant ací molt debilitat a l’equip.

L’entrenador pamplonés es va sentir enganyat pels funcionaris de Meriton al club, ja que li van prometre incorporacions abans que finalitzara el mercat de fitxatges i no ho feren.

Podria desvincular-se al finalitzar la temporada

Hi ha una finestra per a trencar el contracte de Javi Gracia després de la primera temporada. El tècnic valencianista por desvincular-se del club per una quantitat molt inferior als tres milions d’euros, els quals li demanaven si dimitia el passat mes d’octubre.

Però segons avança Ser Deportivos Valencia, des del seu entorn afirmen que hi ha possibilitats de complir el segon any de contracte. En canvi, des del club afirmen que, de moment, no va a seguir. Però tot es decidirà depenent com acabe la temporada.

Amb peu i mig en Primera Divisió

Després de la victòria del passat diumenge a Mestalla davant el Granada, el VCF s’ha quedat a deu punts dels llocs de descens. Així doncs, té peu i mig en la pròxima edició de la Liga Santander, encara que queden 30 punts per jugar-se i no estan salvats matemàticament.