Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Lay Hoon se sincera i explica per què Peter Lim no va a València

Per Alex Alfaro · 25 Juliol, 2023

Durant la vesprada d’ahir els mitjans de comunicació desplaçats a terres suïsses, entre els quals es troba Blanquinegres van estar una xarrada informal on vam tindre l’oportunitat de preguntar diferents qüestions referent al futur del club. Per part del club va participar Lay Hoon, Javier Solís i Miguel Ángel Corona

Una de les qüestions que més es van repetir va ser la visió que té el màxim accionista referent al que ha ocorregut aquestes últimes temporades. Javier Solís, en diferents ocasions (l’última en la reunió mantinguda abans d’acabar la temporada), ha insistit públicament que el màxim accionista està al corrent de tot el que ocorre a la ciutat.

No obstant això, aquesta vegada va ser la presidenta l’encarregada de parlar en nom de Peter Lim (ella ja va dir en una roda de premsa que “era Peter Lim”. La pregunta era clara: Per què Peter no ve a València? “Seré sincera”, va començar Lay Hoon. Peter Lim és humà i no ve a València per les protestes que es produeixen contra ell.

La resposta de la Presidenta va ser molt clara i contundent. Es poden traure moltes conclusions d’eixes declaracions, i la primera és que les protestes serveixen per a molt, o almenys és un missatge que arriba de manera nítida a Singapur.

No obstant això, Lay Hoon també rep crítiques i encara així ha de treballar a València. La Presidenta considera que les crítiques cap a ella són injustes i desmesurades, encara que entén que com a representant del club el seu treball i implicació està per damunt d’això, deixant la porta oberta al fet que no és suficient això perquè abandone el club.

Lay Hoon va estar sis setmanes fora de València a Singapur a causa d’un compromís personal, encara que va voler recalcar en tot moment que no van ser vacances i que en tot moment havia estat en contacte amb el famós “managment local”