ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València tanca a Stole Dimitrievski

Per Blanquinegres · 21 Maig, 2024

El València CF ha arribat a un principi d’acord per a la incorporació del porter macedoni Stole Dimitrievski. 

Encara que el València ja compta amb Giorgi Mamardashvili en la seua plantilla, l’arribada de Dimitrievski no està relacionada amb la possible eixida del porter georgià. La intenció del club és assegurar la signatura del macedoni al més prompte possible per a evitar que altres ofertes puguen desviar-lo de Mestalla. I així que Mamardashvili, en el cas de continuar en el club valencianista poder tindre competència directa per un lloc en l’onze titular.

A més, el València sap que en les pròximes setmanes hi han moltes opcions de que Mamardashvili deixe el club de Mestalla, malgrat que la primera proposta del Newcastle entre fixos i variables no arriba al que demana el València. No obstant això, el desig del club és tancar l’operació de Dimitrievski ràpidament.

El València continua movent-se activament en el mercat de fitxatges, i la possible arribada de Dimitrievski és una mostra de que la direcció esportiva ha treballat per a tindre opcions a cost zero, però la realitat es que Meriton no ha modificat les seues directrius que ja va deixar clar el passat estiu. No es pot gastar més del que entra i soles es pot reinvertir en fitxatges els estalvis de les eixides. A més, el precontracte ja està firmat.