ACTUALITAT  

Dimitri Foulquier podria tornar al Coliseum com a petició de Bordalás

Per Mauro Pérez · 21 Maig, 2024

El lateral dret del València CF, Dimitri Foulquier, podria estar preparant el seu retorn al Getafe este estiu. Foulquier, qui ja va tindre una destacada temporada en el Coliseum Alfonso Pérez durant la campanya 2018-19, és considerat per l’entrenador José Bordalás com el candidat ideal per a cobrir la vacant deixada per Damián Suárez.

Des de la partida de Damián el passat 1 de febrer, l’equip azulón ha hagut d’alternar entre Iglesias i Carmona en la posició de lateral dret. No obstant això, Bordalás, que ha treballat amb Foulquier tant al Getafe com al València, veu en el defensor francés de 31 anys la combinació perfecta d’agressivitat i compromís necessaris per al lloc.

La relació pròxima entre els dos clubs facilita una possible transferència. Foulquier, amb contracte vigent fins a 2025, seria una incorporació estratègica per al Getafe, buscant reforçar la seu defensa amb un jugador experimentat i coneixedor de la filosofia de Bordalás. Este possible moviment també s’emmarca en els esforços del Getafe per millorar la seua plantilla de cara a la pròxima temporada.

Mentrestant, el Getafe també està avaluant altres opcions de reforç, com la cessió de Sadiq Umar de la Reial Societat, per a enfortir el seu atac. Amb la temporada acabada a falta d’un partit i el mercat de fitxatges cada vegada més actiu, la volta de Foulquier al Getafe podria convertir-se en una realitat en les pròximes setmanes.