ACTUALITAT  

El València prop d’acordar la signatura del porter Stole Dimitrievski

Per Mauro Pérez · 21 Maig, 2024

El València CF es troba en una negociació avançada per a la incorporació del porter macedoni Stole Dimitrievski. Les parts involucrades en l’operació estan molt prop d’arribar a un acord, segons fonts internes del club.

Encara que el València ja compta amb Giorgi Mamardashvili en la seua plantilla, l’arribada de Dimitrievski no està relacionada amb la possible eixida del porter georgià. La intenció del club és assegurar la signatura del macedoni al més prompte possible per a evitar que altres ofertes puguen desviar-lo de Mestalla. I així que Mamardashvili, en el cas de continuar en el club valencianista poder tindre competència directa per un lloc en l’onze titular.

Actualment, Stole Dimitrievski no es troba a València, la qual cosa suggereix que els últims detalls de la negociació s’estan duent a terme a distància. No obstant això, el desig del València CF de tancar esta operació ràpidament indica la importància que li atorguen a la seua incorporació per a reforçar la seua plantilla de cara a la pròxima temporada.