La millor informació del ValènciaCF en valencià

Lay Hoon no assistirà a la reunió tècnica de demà
,

Lay Hoon no assistirà a la reunió tècnica de demà

COMPARTIR

-->

Lay Hoon no serà una de les presents en la reunió que tindrà durant el dia de demà el València C.F i l’ajuntament on l’objectiu serà tractar d’acostar postures després que la presidenta del València qualificara com a “pas arrere” l’última reunió que va haver-hi entre totes dues parts.

Segons ha pogut saber Blanquinegres, la presidenta del València no assistirà a la reunió perquè es tracta d’una conversa “tècnica” on no tindria cap sentit que estiguera Lay Hoon.

La reunió tindrà lloc a les 12.00 del matí i té l’objectiu de començar a dibuixar com serà el nou conveni una vegada caducada la l’ATE. No obstant això, el sense sentit arriba aquesta vegada per la falta de comunicació, ja que l’ajuntament no es reunirà internament fins divendres que ve per a decidir quines seran les pautes del nou conveni. Cal recordar que aquesta reunió es duu a terme per petició del València.

Christian Schneider encapçalarà eixa reunió i serà, com ho ha sigut fins ara, el cap visible d’un Nou Mestalla que, a diferència del que afirmava Anil Murthy, no podrà reprendre les seues obres el mes d’octubre.