ACTUALITAT  PRIMER EQUIP

Lato demostra al camp que vol quedar-se al València CF

Per Alejandro Fernandez · 12 Gener, 2023

El partit de semifinals d’ahir contra el Real Madrid li va servir a Toni Lato per a reivindicar-se una vegada més i parlar sobre la gespa per a expressar en quin estat de forma està. El jugador del València va tornar a realitzar un bon partit i va demostrar que li encantaria lluitar per la samarreta de l’equip de la seua vida, però el València no li ofereix oportunitat i té la decisió clara: li ha demanat a Gattuso eixir en este mercat d’hivern. . El partit d’ahir va poder ser l’últim partit de Lato amb el València si es confirma el seu traspàs al Olympiakos de Michel González.

Toni Lato va realitzar un gran partit i no va tindre-lo res fàcil. El futbolista va jugar en una demarcació en la qual no havia jugat mai, i va haver de tirar de caràcter i personalitat per a frenar a Vinícius Júnior en defensa, ajudant a Thierry Correia, i plantant cara a Nacho Fernández en accions ofensives. El gol del València res més començar la segona part va eixir de les seues botes amb un centre al segon pal que va rematar Lino al fons de la porteria de Courtois.

En el partit contra el Real Madrid, Lato va tindre una ocasió en la primera part en la qual va estar prop de marcar gol, però va retallar cap a dins en comptes de disparar i va acabar demanant penal en esta acció amb Courtois. Ha jugat 11 partits oficials aquesta temporada, 3 partits com a titular, 8 com a suplent, però és del perfil de jugadors que li agraden a Gattuso i no vol que es vaja, encara que el club necessite fer caixa per un dels laterals.

El futbolista valencià realitza bones accions quan juga, com el gol al Getafe en la victòria per 5-1 a Mestalla en la quarta jornada de lliga i el bon partit contra La Nucia en Copa del Rei. Lato ha sigut tantejat per Ajax, Bolonya, i Betis, després de la marxa d’Álex Moreno a la Premier League, però el Olympiakos de Michel sembla tindre-ho tot acordat, excepte el salari del jugador.