La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’ATE cau hui i serà història
,

L’ATE cau hui i serà història

COMPARTIR

Després de molts anys de maldecaps amb l’Actuació Terrritorial Estratègica, finalment durant el dia de hui el consell aprovarà la caducitat de la l’ATE i passarà a ser alguna cosa del passat, tal com va avançar Tribuna Deportiva.

A partir del mateix dia de hui s’obri un nou escenari en el qual les autoritats (ajuntament) hauran de negociar un nou conveni per a mantindre uns beneficis urbanístics que en el cas de no aconseguir provocarien que el València perdera una suma gegantesca de patrimoni en el seu balanç.

Durant el dia de hui tindrà lloc una nova reunió a l’Ajuntament entre Lay Hoon, Joan Ribó, Sandra Gómez i segurament Lucia Beamud en el qual el club presentarà l’enèsim projecte de l’estadi, esta vegada amb l’esperança que les autoritats el valoren positivament, la qual cosa significaria que s’ajusta al conveni.

El nou projecte compta amb 66000 seients ja que el buit per als altres 4000 seients l’ocuparan els diferents establiments d’hostaleria.

Al València se li acaben les oportunitats i haurà d’arribar a un acord, en cas contrari el procés s’allargarà notablement i perillarà la seua ingauració per al pròxim mundial 2030.