Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La vaga del futbol espanyol podria no afectar al València – Barça

Per Blanquinegres · 25 Octubre, 2022

Els clubs espanyols estan en contra de la nova llei de l’esport que plantegen el PP i el PSOE. Esta nova llei afavoreix al Reial Madrid i al FC Barcelona, els quals estan intentant crear la Superlliga. La Lliga de Futbol Professional està en contra de la llei, però en la seua lluita amb la RFEF, la federació presidida per Luís Rubiales sí que està a favor.

Per este motiu, els clubs que formen part de la Lliga Santander i la Lliga SmartBank estan disposats a anar a la vaga per a defendre els seus drets. Esta vaga podria començar este mateix cap de setmana, en el quan es disputarà el València – FC Barcelona.

Els aficionats es pregunten si este partit es jugarà. Segons ha informat el Desmarque VCF, el València – Barça es disputarà amb o sense vaga. Cal recordar que el FC Barcelona és un dels equips que està a favor d’esta nova llei de l’esport. Per este motiu, en cas de vaga, el club català sí que estaria disposat a jugar. D’altra banda, com la RFEF tampoc suporta la vaga, els àrbitres també estaran disponibles per a xiular.

Per este motiu, el València hauria d’estar obligat a jugar si no vol perdre el partit. Per tant, la Lliga contempla l’opció de començar la vaga, en cas necessari, a partir del cinc de novembre, data en la qual el València visitarà l’estadi de la Reial Societat.