La millor informació del ValènciaCF en valencià

La “solució amistosa” que busquen València i Cazoo
,

La “solució amistosa” que busquen València i Cazoo

COMPARTIR

-->

En Blanquinegres.com vos hem informat pas a pas de tots els canvis que han hagut en la negociació entre el València i Cazoo des que la minorista en automòbils començara travessar per problemes econòmics que li han obligat a tancar totes les seues filials en territori europeu a excepció d’UK.

El club es troba en constant contacte amb Cazoo pràcticament diàriament per a tractar d’arribar a un acord “amistós”. Eixa és la paraula que repeteixen constantment, “amistós”, perquè no es vol arribar en cap cas a via judicial que retarde el procés diversos anys sense poder rebre el cobrament a curt termini. Cazoo també vol evitar eixa via.

Des del departament de màrqueting de l’Avinguda de Misser Mascó es veu molt complicat que la pròxima temporada es puga continuar vestint a Cazoo en la samarreta, per la qual cosa ara mateix eixa solució amistosa passa per una indemnització.

La postura del club continua sent fort perquè el problema el té Cazoo i hi ha un contracte damunt de la taula. No obstant això, segueix sense haver-hi acord entre totes dues parts encara que no hauria de retardar-se molt més.

Cal recordar que Cazoo pagava 4 millions d’euros esta temporada, ampliables a 4,25 en el segon any i 4,5 en el tercer. Tot això sense tindre en compte els variables per acabar en Conference League, Europa League i Champions League. L’acord era per dues temporades (aquesta és la primera) més una opcional. Cazoo no planteja en cap moment no pagar la quantitat d’este any i el club ho dona per cobrar.