Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La salutació entre Ancelotti i Gattuso carregada de tensió

Per Alex Alfaro · 12 Gener, 2023

La salutació entre Carlo Ancelotti i Gennaro Gattuso abans del partit de semifinals de la Supercopa d’Espanya entre Reial Madrid i València era un de les imatges de la que tot el món estava atent.  En la prèvia el tots dos tècnics reconegueren els seus problemes personals en el passat. 

Els dos entrenadors sí que es van saludar tal i com va assegurar que faria Gattuso però ho van fer de manera molt freda i protocol·lària posant en evidència que continuen existint punts de confrontació a pesar que van estar molt units durant l’etapa en la qual van coincidir en el Milan.

“Vam tindre problemes personals i no vull parlar d’això. Vam tindre moments molt bonics que recordaré per sempre però no sempre les relacions continuen sent bones”, va dir Carletto en la prèvia.

La raó del desacord va tindre lloc a  2019, quan Gattuso es va fer càrrec del Nàpols en substitució precisament de Carlo Ancelotti. L’ntrenador del València ‘va culpar’ al seu antecessor dels mals resultats en assegurar que havia heretat “un equip mal treballat i mal entrenat”, segons ha publicat la Cadena Ser.