Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València es planteja fitxar a Kluivert per 9 milions d’euros

Per Alex Alfaro · 04 Desembre, 2022

El València ja ha començat les converses amb la Roma per a tractar de fer-se amb els serveis de Justin Kluivert per a la pròxima temporada. És més, el València ha parlat amb l’equip italià i sap de primera mà que podria negociar la compra per un preu bastant inferior als 15 milions d’euros que marca la seua clàusula de rescissió.

Un fet que facilitarà que el València tinga una posició forta en el mercat és que el jugador acaba contracte amb el Roma en 2025. Kluivert va negociar una renovació express l’últim dia de mercat abans d’arribar a València. És a dir, que en el mercat de gener de 2025 el jugador podria negociar per a marxar-se gratis a l’equip que el vulga.

El prestigiós diari La Repubblica ha assegurat al llarg d’este cap de setmana que el jugador podria eixir de Roma per un preu que ronda els 9 milions d’euros, una cosa molt més assumible per a un València que únicament ha pagat 8 milions d’euros per Almeida en l’últim mercat.  No obstant això, continua sent un preu elevat i gens senzill tenint en compte la situació econòmica en la qual es troba el València.

No obstant això, el seu salari seria el major problema per al València ja que cobra prop de tres milions d’euros nets, és a dir, pràcticament sis milions d’euros bruts. En el cas d’una compra per 5 milions d’euros amb quatre anys de contracte, el jugador suposaria un cost de plantilla anual de 7,25 milions (6 de fitxa + 1,25 d’amortització)

L’holandés ha tingut una gran presència en les primeres jornades amb Gattuso. 10 partits, 2 gols, 1 assistència, 518 minuts i un valor de mercat de 14 milions d’euros.