ACTUALITAT  

El València inicia els estudis geotècnics per al Nou Mestalla

Per Mauro Pérez · 21 Maig, 2024

El València CF ha començat una etapa crucial en el projecte del Nou Mestalla amb l’inici dels estudis geotècnics, un pas fonamental per a avançar en la construcció del tan esperat estadi. Este desenvolupament representa un avanç significatiu cap a la materialització d’una infraestructura moderna que promet revitalitzar l’experiència del futbol a la ciutat.

Els estudis geotècnics, son essencials per a avaluar les condicions del sòl i garantir l’estabilitat i seguretat de la futura estructura, es duran a terme en l’emplaçament previst per al nou estadi. Estos anàlisis permetran obtindre dades precises sobre les característiques del terreny, indispensables per a dissenyar adequadament els fonaments i les altres estructures de l’estadi.L’inici dels estudis geotècnics marca el començament d’una sèrie de fases que culminaran en la construcció de l’estadi.

El projecte del Nou Mestalla, ha enfrontat múltiples retards i desafiaments al llarg dels anys. L’estadi, amb capacitat per a més de 60,000 espectadors, està dissenyat per a ser un dels més avançats d’Europa, incorporant tecnologia d’avantguarda i comoditats modernes per als aficionats.

A més de ser un centre esportiu, el Nou Mestalla es projecta com un punt de trobada social i cultural per a la ciutat de València, amb instal·lacions que inclouran espais comercials i d’entreteniment, enfortint així l’economia local i atraient a turistes de tot el món.

Amb este avanç, el València reafirma el seu compromís de proporcionar als seus seguidors una casa moderna i segura, alineada amb les aspiracions del club de competir al més alt nivell i d’oferir una experiència inigualable als seus aficionats.