ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Males notícies per a Gayà i l’Eurocopa

Per Blanquinegres · 21 Maig, 2024

El físic de Gayà no ha donat per a més en la recta final de la temporada. Hui es tornaran a realitzar noves proves mèdiques per a conéixer amb més detall l’estat físic del lateral de Pedreguer.

Després de dos mesos de baixa per la seua lesió en el cuádriceps, Gayà té totes les paperetes del món per a quedar-se sense Eurocopa. Ara mateix hi ha molt poques opcions. Únicament va poder estar el diumenge 11 minuts sobre el terreny de joc i ràpidament va ser substituït per Almeida.

Esta setmana Luis de la Fuente anuncia la llista de 26 jugadors que disputaran amb Espanya l’Eurocopa d’Alemanya. És cert que, depenent del comunicat mèdic, una lesió de poques setmanes encara podria donar-li opcions perquè el torneig arranca el 14 de juny, i més en una llista llarga, però tot recorda lamentablement a l’ocorregut en l’últim gran torneig de seleccions.

Els serveis mèdics de la Federació, com és lògic, també estan atents al resultat de les proves de Gayà. Una de les alternatives per al lateral esquerre que tenen més possibilitats d’entrar en la llista de De la Fuente és un altre valencià. Grimaldo ha sigut una de les grans sensacions del Leverkusen campió de Xabi Alonso i ha arribat a la recta final de la temporada en un gran estat de forma.