La millor informació del ValènciaCF en valencià

La quantitat econòmica que separa al València de Cavani
,

La quantitat econòmica que separa al València de Cavani

COMPARTIR

Durant el dia de hui han hagut poc moviments pel que fa a l’operació entre Cavani i el València a únicament 4 dies que finalitze el mercat i se li acaben les oportunitats al València de poder reforçar la plantilla.

Segons ha informat el periodista Héctor Gómez, ha acabat el dia sense una resposta per part del València a la contraoferta que va presentar Cavani durant les últimes hores. En eixa contraoferta, es demanava que els variables de la segona temporada es convertiren en fixos i no hi haguera una diferència econòmica entre totes dues ofertes.

De moment, i en este punt de la negociació, el València segueix en la pole position per a emportar-se a Cavani, però sempre en l’escenari en el qual el València augmente la seua oferta. Durant les pròxims hores el València ha de moure’s i a l’espera d’aqueix moviment del club, Cavani encara no ha respost a la Reial Societat. Prefereix tindre les ofertes finals abans de prendre una decisió que, com diem, es donarà en les pròximes hores.

Ara mateix, la diferència econòmica que separa al València i a Cavani és de prop d’1.5 milions d’euros bruts, segons ha informat aquest mateix periodista. Una diferència xicoteta per a fitxar un futbolista que hauria de ser la referència en atac per a la pròxima temporada, i principalment quan fa uns dies es pagaren 7.5 milions d’euros per Almeida i el màxim accionista del València és multi milionari, una cosa que en la majoria d’ocasions no es nota.