La mala ratxa del València de Javi Gracia

Per Pablo Marquez · 02 Desembre, 2020

El València disputarà la jornada dotze el pròxim dilluns davant l’Eibar. L’equip de la Capital del Túria només ha guanyat tres partits dels onze que ha disputat. Ara mateix, després de la derrota davant l’Atlètic de Madrid el passat dissabte, el València només ha aconseguit la victòria en un partit dels últims set.

L’equip de Javi Gracia va guanyar al Reial Madrid a Mestalla per quatre gols a un. El hat trick de Carlos Soler des del punt de penal va ser significar l’última vegada que el València va sumar els tres punts.

Per a veure l’anterior victòria del València en la Lliga Santander, hem d’anar al vint-i-nou de setembre. Eixe dia, el València va guanyar a la Real Societat en el Reale Arena per 0-1. El solitari gol de Maxi Gómez i el gol anul·lat a la Reial en el minut noranta varen donar els tres punts al València CF.

El València tindrà l’oportunitat el pròxim dilluns de tornar a la senda de la victòria. L’equip de Javi Gracia ha de començar a sumar de tres en tres, perquè està només dos punts per damunt de les posicions de descens a la Lliga SmartBank.

El calendari vinent del València és molt complicat. Després de l’Eibar jugarà davant Athlètic Club, FC Barcelona i Sevilla. D’altra banda, les baixes no ajuden a un equip ja condicionat per la planificació esportiva de Meriton Holdings.