Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La condició de Gattuso per a l’eixida de Lato

Per Alejandro Fernandez · 10 Gener, 2023

El València sap que ha de reforçar-se, però en el lateral esquerre té el problema de comptar amb fins a tres futbolistes que puguen ocupar aquesta posició, i un ha d’eixir. Toni Lato té un acord amb el Olympiacos grec i està pendent de la decisió del València per a marxar-se a l’equip de Michel González.

L’entrenador del València, Gennaro Gattuso, és partidari que el jugador valencià es quedara en la plantilla ja que és del seu gust personal. Però el València ha analitzat propostes i interessos i ha conclòs que el millor per a l’equip és que es quede Jesús Vázquez, i Lato haja de marxar al gener, per a poder aconseguir diners per ell, ja que al juny acaba el seu contracte.

La condició que ha expressat el tècnic italià a la direcció esportiva del club és que l’eixida de Lato la veu viable i positiva sempre que l’entitat contracte i reforce jugadors per al centre del camp, segons ha informat Héctor Gómez en Tribuna Deportiva. Aquest és l’argument de Gattuso, ja que ha utilitzat en més d’una ocasió al futbolista valencià en el centre del camp, i entre lesions i marxes veu com es queda sense alternatives.