Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La baixa en la davantera que preocupa al València

Per Alex Alfaro · 14 Gener, 2023

Com ja informarem durant el dia d’ahir, Lato, Almeida i Lino van acabar amb molèsties el partit i no van tindre un altre remei que el d’eixir substituït. Va ser un partit de molta exigència a nivell físic i que es va pagar. No obstant això, fonts del club asseguraven que eixes molèsties eren únicament unes punxades que, a priori, no hauria d’anar a més.

Durant el matí de hui l’entrenament ha acabat sense problema per a estos tres jugadors i han entrenat a les ordres de Gattuso sense cap  contratemps. Per tant, el valencianisme respira perquè no haurà de sumar un altre jugador a la llista de baixes de la infermeria que ja està prou ocupada amb Nico i Samu Castillejo.

L’únic futbolista que ha sigut baixa en l’entrenament és Marcos André. No va entrar en la convocatòria enfront del Reial Madrid perquè els seus problemes en el genoll no van cessar i hui ha entrenat en solitari. La idea és que puga estar enfront del Sporting però de moment li continua fent mal el genoll i estarem atents a com evoluciona. En l’entrenament de hui dissabte ha entrenat al marge dels seus companys i cada dia que passa les seues oportunitats d’estar davant l’Sporting disminuieixen. I és una baixa important per al cos tècnic que vol tindre a tots els jugadors d’atac disponibles per a quan tinga que descansar Edinson Cavani. Per davant queden molts mesos de competició.