Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Koba podria seguir en el València la pròxima temporada

Per Joan Marc García · 02 Agost, 2023

La pretemporada 2023-24 va començar fa unes setmanes amb la presència de gran part dels components del primer equip del València. Tot i això, a causa de l’Europeu sub-21, alguns internacionals de l’equip han gaudit de vacances fins molt tard, per la qual cosa encara s’han reincorporat hui a la dinàmica d’entrenaments a Paterna dels descarts de Baraja.

Respecte als moviments de mercat, el cert es que el València es troba totalment paralitzat a falta de menys de dos setmanes per al començament de la lliga. No obstant això, a la pretemporada del València sonen molt noms, però principalment en relació amb possibles eixides més que entrades.

Així mateix, s’ha destacat la presència dels jugadors del filial en aquests últims anys, els quals capten l’atenció tant de l’afició com del cos tècnic. Però, d’altra banda, hi ha noms que passen més desapercebuts, com ara el cas de Koba Koindredi. El jugador, tot i que ha despertat l’interès d’alguns equips, no se n’han donat avanços concrets en la seua eixida. Per tant, sembla que el club el manté baix observació, de manera que no s’espera una eixida immediata.

El futbolista caledoni va arribar a la pretemporada del València després d’una temporada irregular a Segona Divisió amb l’Oviedo. Tot i que inicialment no semblava ser tingut en compte i s’especulava amb una possible eixida, ha comptat per a Baraja en els partits amistosos. Amb tot açò, segons el periodista Héctor Gómez, si Koba no tinguera equip per anar-se’n aquest estiu, no molestaria a la plantilla per a un Baraja que li està donant minuts en pretemporada.