Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Joselu no contempla la possibilitat de vindre al València

Per Miguel Castells · 04 Juny, 2021

Este mercat de fitxatges pot ser molt dur per al València. Un dels clubs que històricament ha sigut més atractiu a Espanya ja no té la mateixa força per dos qüestions: els resultats esportius de les últimes dos temporades i la inestabilitat que es respira al club amb Meriton Holdings. En este sentit, futbolistes d’equips menors rebutgen vindre al conjunt blanquinegre.

Joselu

Segons Dani Meroño, l’últim cas ha sigut Joselu, davanter de l’Alavés. El jugador ha firmat una molt bona temporada i l’han eixit pretendents, especialment València, Sevilla i Betis. En condicions normals el conjunt blanquinegre entraria en la disputa, però ara mateix Joselu ni es planteja vindre a València tenint altres opcions.

Sevilla i Betis

Tant el Betis com el Sevilla presenten un projecte esportiu més ambiciós. Els de Pellegrini jugaran l’Europa League després d’una segona volta espectacular, mentres que el Sevilla ha tingut opcions de guanyar la Lliga fins a la jornada 34. El València, per la seua part, va aconseguir la permanència a falta de tres jornades.

39 al rànquing UEFA

D’esta manera, el València és conscient que si un club estable fa una oferta per un jugador el més segur és que rebutge vindre a jugar a la Capital del Túria. El club actualment es troba a la posició 39 al rànquing UEFA, per darrere d’equips com el Vila-real o el Copenhague, que pretén a Daniel Wass.