La millor informació del ValènciaCF en valencià

Jorge Mendes accelera la venda de Gonçalo Guedes
,

Jorge Mendes accelera la venda de Gonçalo Guedes

COMPARTIR

El València continua en una situació econòmica prou delicada. El club valencià té el cost de plantilla excedit i necessita vendre futbolistes per a poder rebaixar el Fair Play Financer i així poder inscriure a Samu Castillejo i a Samuel Lino, els quals encara no podrien participar en la primera jornada de lliga. 

Ara mateix, un dels futbolistes que més opcions tenen per a eixir és Gonçalo Guedes. El portugués és el jugador amb millor valor de mercat de la plantilla. De fet, diversos clubs s’han interessat per ell, però el València tenia clar que no el volia malvendre. 

Una bona oferta per Guedes 

Segons acaba d’informar el periodista valencià, Hèctor Gómez, la venda de Guedes està accelerant-se. Hi ha clubs que estan preparant una oferta seria pel jugador. Jorge Mendes està treballant per a enviar una bona proposta al València CF. Per la seua part, el València va ficar el preu de Guedes en quaranta milions d’euros. No obstant això, haurem d’estar pendents als pròxims esdeveniments per a vuere quina és la xifra. 

D’altra banda, Gennaro Gattuso és conscient que el València està tractant de vendre a Guedes. El tècnic italià sap que és un jugador diferencial i que és un dels pocs futbolistes de la plantilla que podrien eixir per una gran xifra. Per això, Gattuso no s’oposa a la marxa de Guedes. Això sí, l’entrenador del València no vol una plantilla prou debilitada i ha demanat reforços per a cobrir la marxa del portugués. 

Guedes vol jugar el Mundial 

Per la seua part, Gonçalo Guedes està tranquil. El portugués va mostrar el seu millor nivell la passada temporada. Guedes està content en València i està aprenent molt amb Gattuso. No obstant això, un futbolista del seu nivell vol jugar en Europa, però no forçarà la seua marxa. 

A més d’açò, Guedes és conscient que en el mes de novembre es disputarà el Mundial. El davanter vol anar convocat amb la selecció de Portugal. Per esta raó, Guedes està pendent del mercat per a veure quins són els equips que es podrien interessar per ell.