Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Jesús Vázquez no descarta eixir al Getafe

Per Sergio Botella · 14 Gener, 2023

La situació de Jesús Vázquez semblava ja decidida després de la decisió del club, però la seua eixida segueix sense estar descartada. Tal com es va informar ahir en Tribuna Deportiva, Jesús no li tanca la porta a una possible eixida i el Getafe li continua esperant.

Gattuso va confirmar en roda de premsa fa unes setmanes que Lay Hoon li va comunicar que la decisió era que el lateral no anava a eixir en este mercat d’hivern. El València no ha modificat la seua opinió i manté la decisió, però el Getafe continua esperant a Jesús i ell segueix sense descartar una possible cessió que veuria amb bons ulls.

Malgrat les promeses del club, el jugador i el seu entorn consideren que el millor seria eixir cedit per a tindre uns minuts que ací no tindrà. Al Getafe, Jesús tindria el protagonisme necessari per a continuar creixent com a jugador als seus tan sols 20 anys.

El jove lateral del València només ha disputat tres partits com titular esta temporada, un en Copa i dos en Lliga. Estos pocs minuts li estan frenant la seua evolució, i malgrat que aprofite les seues oportunitats com el dia de La Nucia, sap que és impossible jugar amb regularitat al tindre en la mateixa posició a José Luís Gayà.

El futur de Jesús sembla que no es resoldrà fins als últims dies de mercat. La seua situació està directament relacionada amb la de Lato, és a dir, si ix Lato és impossible que isca Jesús i viceversa. Ara mateix, sembla que el de la Pobla de Vallbona és el que té més pròxima la seua eixida, però tot pot canviar en qüestió de dies.