Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Jesús Vázquez té un acord amb el Getafe però Gattuso para l’eixida

Per Alex Alfaro · 27 Desembre, 2022

L’eixida de Jesús Vázquez del València està cada dia més a prop. El futbolista necessita minuts i hi ha club com el Torino que han consultat la intenció del lateral esquerre valencià. Jesús Vázquez té cinc escenaris oberts, però cap d’ells és estar en la segona part de la temporada amb el club de Mestalla:una cessió simple fins al 30 de juny, una cessió per a un període de 18 mesos, cessions amb opció de compra i fins i tot el traspàs amb una opció de recuperar al jugador després d’unes temporades.

Tal com ha informat el prestigiós periodista Gianluca Di Marzio, Jesús Vázquez ara mateix és la prioritat absoluta per al Torino. Sense anar més lluny, Moretti (director esportiu del Torino) va estar fa unes setmanes a la Ciutat Esportiva de Paterna seguint molt de prop les evolucions del lateral del València C.F. No obstant, no és la opció triada per Jesús Vázquez en el cas de que finalment no continue en el València a partir d’este  mercat d’hivern. 

L’opció espanyola

El Getafe és l’equip de La Liga que més interessat està. A més, no és un interés nou perquè cal recordar que Quique Sánchez Flores ja va preguntar per ell el passat estiu. No obstant això, la resposta va ser negativa de Corona i de Gattuso, principalment perquè Gayà tenia quatre partits per davant de sanció i l’entrenador volia veure com es desembolicava durant la temporada.

El Getafe ja va contactar amb el futbolista en l’últim partit a Mestalla sota la idea de marxar-se a la capital d’Espanya en el mercat d’hivern. En el cas que el Getafe siga l’opció triada, el més normal és que isca en format de cessió. El València només trauria al jugador en el cas d’una oferta que no es puga rebutjar, i els 4-5 milions en els quals es mou el Torino no convencen a Mestalla.

Jesús ho té fet amb el Getafe

Sembla que finalment l’opció triada per a l’eixida de Jesús serà una cessió simple en la qual l’altre club es faça càrrec de la fitxa. Tal com va informar durant el dia d’ahir Tribuna Deportiva, Jesús Vázquez té tot acordat pel Getafe. A Madrid li garanteixen minuts no obstant això de moment Gattuso no dona llum verda a l’eixida del valencià.

La pilota està en la teulada de Jesús Vázquez en tot moment ja que té l’opció d’executar una clausula amb la qual podria marxar-se cedit de manera unilateral. No obstant això, el jugador no vol prendre la decisió sense el consens del club i de Gennaro Gattuso. El jugador vol jugar i vol que s’aplegue a una solució el més prompte possible perquè sap que hi ha trens que se li poden escapar