Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Javi Gracia: “Considere que la sanció és injusta, però l’accepte”

Per Pablo Marquez · 13 Febrer, 2021

El tècnic del València CF, Javi Gracia, ha atés als mitjans de comunicació en la roda de premsa corresponent al partit de la jornada vint-i-tres de la Lliga Santander. El València s’enfrontarà demà al Reial Madrid a l’estadi Alfredo Di Stefano i Javi Gracia no podrà estar present a conseqüència d’una sanció per forçar la groga amb Hugo Guillamon.

He d’acceptar la sanció, però considere que és injusta perquè no entenc el procediment i sobre la base que se sanciona si en l’acta no es reflecteix res. Després en altres partits no se sanciona, però l’accepte.

Soler està bé. Ha completat les sessions amb normalitat. És un jugador disponible i està en plenitut.

El Madrid té moltes baixes, però és el Reial Madrid i té una plantilla plena de jugadors internacionals. La baixa més destacada és la de Sergio Ramos.

Tenim al cap el resultat que vàrem aconseguir davant el Madrid. No va ser fàcil i vàrem tindre minuts en els quals vàrem cedir terreny. Vàrem fer una gran pressió en camp contrari. Estem preparats per a un partit molt exigent.

He viscut esta setmana molt pareguda a altres. Amb la mateixa il·lusió, intensitat i treball. Jo ja tinc la plantilla que tinc. No canvia molt la situació en el meu dia a dia.

Els tres futbolistes han estat a disposició des del primer dia. Després hem de valorar les situacions de l’equip. Jasper Cillessen encara necessita temps per a estar disponible i minimitzar els riscos. Crec que la pròxima puga estar disponible.

A l’hora de preparar un partit valore molts aspectes. Busque la manera de jugar més equilibrada i que puga donar-nos millors resultats. Abans del partit decidirem.

A mi m’agrada viure el partit des del camp, prop de la línia. Perquè crec que puc ajudar, corregir i estimular als jugadors. No estaré, però estarà algun membre del cos tècnic i no hi haurà molt canvia quant al missatge.