+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP

Javi Fuego: “L’actuació arbitral ha sigut un poc rigorosa i injusta”

Per Blanquinegres · 08 Maig, 2016

L’asturià, Javi Fuego va disputar esta vesprada l’últim partit de la temporada amb la camiseta del VCF, després de que Fernández Borbalán li mostrara la cinquena groga amb la que complir cicle d’amonestacions al proper i últim partit dels blanquinegres en esta nefasta temporada 15/16.

Al final errors xicotets no et porten a molt però un error com en el segon gol et condiciona molt. És una jugada molt molt clara, l’únic jugador per a la rematada és Benzema i tot el focus d’atenció del linier ha de dirigir-se a la posició de Benzema que està un metre per darrere de Abdennour i és un error bastant greu que et condiciona molt perquè anar-te 2-0 ací és difícil de remuntar, però malgrat açò l’equip ha fet un gran esforç i és una pena que ens anem amb les mans buides.

Hem afrontat un partit important d’una bona manera, reprenent la senda de l’esforç i el sacrifici. En la primera part s’han posat per davant i teníem possessió i poca profunditat. En el seu segon gol hi ha un error greu de l’assistent, però en la segona part hem tingut més profunditat i hem pogut empatar. Hem tingut moltes ocasions de marcar. L’actuació arbitral ha sigut un poc rigorosa i injusta cap al nostre costat.